ECONOMIA

Comença una nova edició del Premi EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

08 Març, 2010


“la Caixa” i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA), han convocat la quarta edició del Premi EmprenedorXXI, la fase autonòmica del qual tindrà lloc en els pròxims mesos d’abril, maig i juny. La fase nacional se celebrarà el pròxim mes de juny a Barcelona.

El Premi EmprenedorXXI va néixer el 2007 amb la vocació de fomentar el desenvolupament de noves empreses innovadores i identificar a les que tenen major potencial de creixement en cada regió. És l’únic premi d’aquestes característiques que compta amb una fase autonòmica, que s’implementa en cada territori gràcies al impuls de més de 30 entitats locals i regionals vinculades a la creació d’empreses i a la emprenedoria.

En l’edició anterior del Premi van participar més de 300 empreses, el que reflexa la creixent acceptació que té entre les empreses innovadores i també l’increment de l’emprenedoria. Entre els sectors d’activitat de les empreses participants van destacar les TIC (32%), serveis (29%), biotecnologia (18%) i Internet (12%). L’ocupació creada per aquestes empreses supera els 2.100 llocs de treball.

Entre els guanyadors regionals, un jurat seleccionarà a tres empreses que competiran pel guardó nacional. El guanyador obtindrà 30.000 euros; la segona empresa, 15.000 euros; i la tercera, 10.000 euros. Aquestes quantitats són acumulatives a la rebuda per haver guanyat la fase regional.

Com a novetat d’aquesta edició, els dos finalistes i el guanyador participaran en un programa de la Universitat de Cambridge on estudiants de MBA realitzen estades de dos mesos en les distintes empreses per a desenvolupar un treball de consultoria estratègica d’acord amb les necessitats del projecte.

També pots seguir el Premi EmprenedorXXI a les xarxes socials: Facebook, Twitter, YouTube, Flickr

Accepto les condicions d'ús.