INNOVACIÓ

Targeta prepagament que es recarrega pel mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Març, 2010


Els mitjans de pagament estan en contínua evolució. L’exemple més clar és la nova targeta prepagament que es recarrega a través del mòbil. L’acaba de llançar “la Caixa” i es converteix en la primera d’aquestes característiques que existeix a Espanya.

La nova targeta es denomina Visa Money i el seu saldo es pot gestionar per Línia Oberta, caixers automàtics, oficines i, com a novetat respecte a altres modalitats de prepagament, també a través del telèfon mòbil.

A l’activar la Visa Money, l’usuari rep un SMS per descarregar una aplicació que li permet realitzar, des del mateix telèfon, recarregues, consulta d’operacions i recuperacions de saldo, entre d’altres operatives.

La targeta accepta recarregues puntuals i també periòdiques, siguin diàries, setmanals o mensuals, amb l’import que el client desitgi a partir de 5 euros. No hi ha quotes d’emissió ni tampoc costos de manteniment.

A més, amb l’objectiu de poder controlar la despesa en cada moment, cada vegada que el client realitza una compra o disposició d’efectiu amb la targeta Visa Money, rep un SMS amb el detall de l’operació i el saldo disponible en la seva targeta.

La Visa Money, igual que totes les modalitats de targetes de “la Caixa”, inclou el servei CaixaProtect, una garantia gratuïta que assegura als clients l’abonament dels imports de les operacions fraudulentes realitzades amb targetes de l’entitat. La protecció també s’estén a les transaccions que es fan en caixers i en el canal en línia, Línia Oberta.

Accepto les condicions d'ús.