SOSTENIBILITAT

El rènting, cada vegada més ecològic

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Abril, 2010


La sensibilitat pel medi ambient és cada cop més gran i ha arribat també al rènting de cotxes. Segons dades de CaixaRenting, els clients cada vegada s’interessen més pels automòbils de consum eficient. Tant és així que el 60% de les ofertes de turismes d’aquesta companyia és ja de cotxes ecològics.

CaixaRenting s’ha convertit en empresa col·laboradora del programa “Estalvia Energia” de l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE). Gràcies a això, està destinant ajudes econòmiques als usuaris que es decantin, per exemple, per un cotxe híbrid. Gràcies a aquestes subvencions, s’aconsegueix una reducció important de la quota mensual.

En temps de crisis, els cotxes eficients són una opció econòmicament interessant per a les empreses, perquè s’estalvien diners amb el nou impost de matriculació i perquè, al tenir consums més moderats, el pas per l’estació de servei no és tan freqüent i per tant es produeix també un estalvi en carburant.

De fet, en moments com els actuals, el rènting és una modalitat molt interessant per a les empreses i autònoms ja que elimina moltes incerteses i despeses sorpresa. Entre els nombrosos avantatges, el rènting permet a l’empresa l’ús d’un bé sabent exactament el que li costarà i allibera molt de temps que pot dedicar-se a la gestió del negoci.

Accepto les condicions d'ús.