SOSTENIBILITAT

“la Caixa” converteix als seus clients en jugadors del Barça

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Juny, 2010


“la Caixa” ha presentat al Camp Nou als “nous titulars” del FCBarcelona. Ells i elles (perquè entre els afortunats hi ha nombroses dones) comparteixen tres coses: són seguidors del Barça, no es dediquen al futbol de manera professional i han resultat guanyadors de la promoció organitzada per l’entitat especialment per als titulars de la targeta “Visa Barça” (http://www.buscamostitulares.com/).

La presentació dels “nous titulars” ha estat a l’alçada d’un club com el Barça i d’una entitat com “la Caixa”. Els jugadors han arribat a l’estadi a primera hora del matí per esmorzar com convé a un esportista d’elit. Després, han assistit als entrenaments i partits de les categories inferiors, formades per nens de 4 a 16 anys. Atès que molts dels petits són familiars dels “nous titulars”, el matí ha estat ple d’emoció i il·lusions.

El gran moment per als protagonistes de la jornada ha arribat després de dinar. Tots ells s’han preparat per al seu debut en els vestidors del Camp Nou. Després, han seguit les sessions de preparació física impartides pels membres del “staff” tècnic del club a La Masia, el lloc on cada dia Josep Guardiola entrena amb els seus.

I, finalment, han saltat a la gespa del Camp Nou en un ambient digne d’un partit de màxim nivell: sortint des del túnel de vestidors, amb la imatge de cada jugador en el videomarcador i l’himne del Barça sonant de fons.

Només hi ha hagut una diferència entre l’experiència dels 50 titulars de la targeta Visa Barça i la de Xavi Hernández, Leo Messi i els altres: la seva trajectòria com a futbolista del primer equip només ha durat un dia. Això sí, podrà explicar als seus amics que, per una vegada com a mínim, va saber el que se sent al convertir-se en jugador del FC Barcelona.

Accepto les condicions d'ús.