20 Maig, 2011

Comença la gira LKXA et presenta a Maldita Nerea


La tortuga de Maldita Nerea se’n va gira i ho fa amb el patrocini de LKXA. La marca jove de ”la Caixa” segueix apostant per la música espanyola i, per cinquè any consecutiu, recorrerà la geografia espanyola recolzant a un dels grups revelació del pop espanyol.

La gira començarà el dijous 26 de maig, en San Javier (Múrcia), i ja hi ha confirmades més de 50 dates. Les entrades estan a la venda a través de ServiCaixa. Els clients d’LKXA podran beneficiar-se d’un 20% de descompte i, a més, tindran l’oportunitat de conèixer personalment als membres del grup.

Maldita NereaL’expectació al voltant de Maldita Nerea és alta. La gira servirà per presentar el seu últim i recent treball: Fácil. El líder del grup, Jorge Ruiz, segueix fidel a la filosofia de la tortuga. Va a poc a poc, a una velocitat que li permet mirar al seu voltant i comprendre el que passa. El més important no és la velocitat sinó tenir clara la meta, i això no ho tenen moltes llebres.

Dilluns passat, vam tenir el privilegi d’assistir a la presentació de la gira LKXA en CaixaForum Madrid. Allà vam conèixer a Jorge Ruiz i les seves idees sobre el món de la música. Idees fresques, amb aires de canvi. Aquesta tortuga promet arribar lluny.

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *