INNOVACIÓ

Nova aplicació mòbil de “la Caixa”: un convertidor de divises que funciona amb fotos

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Agost, 2011


”la Caixa” ha creat el primer convertidor universal de preus que funciona amb la càmara del mòbil. Aquesta nova aplicació gratuïta per a iPhone4 ja es pot aconseguir a les App Stores i fer-la servir als viatges d’ una manera molt senzilla, ja que només cal fer una foto del preu i el convertidor el tradueix automàticament a la divisa que es desitgi.

Convertidor de preus

Gràcies a la tecnologia OCR, que reconeix text i imatges, la nova aplicació pot llegir els preus impresos a etiquetes i factures i fer la conversió. Un cop instal·lada en el mòbil, la nova aplicació no necessita connexió a Internet i, per això, es pot usar ràpida i còmodament en qualsevol moment.

A més, permet connectar-se a Internet i actualitzar les dades de conversió de divises del Banc Central Europeu quan vulgui l’usuari. Funciona en català, castellà i anglès i amb totes les divises que publica el Banc Central Europeu.

”la Caixa” lidera la banca mòbil a Espanya, tant per a particulars com per a empreses. Més de 800.000 clients operen des dels seus mòbils i s’han comptabilitzat més de 1.700.000 descàrregues d’aplicacions mòbils. Actualment, es poden descarregar gratis més de 40 aplicacions diferents a CaixaMóvil Store.

Accepto les condicions d'ús.