INNOVACIÓ

”la Caixa”, el banc més innovador del món

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Octubre, 2011


”la Caixa” ha rebut a Chicago el premi al banc més innovador del món en els Global Banking Innovation Awards promoguts pel Bank Administration Institute i Finacle.

L’entitat ha estat la guanyadora entre més de 200 bancs de 40 països per la seva contínua innovació en el sector de la banca de particulars. A més, “la Caixa” ha resultat finalista en la categoria de serveis més innovadors per la seva nova Línia Oberta, la seva plataforma de banca online, on s’ha implementat un disseny més clar i intuïtiu per a l’usuari.

El president de ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat que “el guardó suposa un reconeixement a l’esforç constant de l’entitat per desenvolupar i incorporar tots aquells avenços tecnològics que facilitin als clients un servei complet i de qualitat per poder gestionar millor les seves finances”.

”la Caixa” és actualment líder en banca online, a través de Línia Oberta (amb més de 6,8 milions de clients), en banca mòbil (amb més de 2,1 milions de clients, el major nombre d’usuaris de serveis financers a Espanya) i en banca electrònica (amb més de 10,4 milions de targetes).

Global Banking Innovation Awards

Així mateix, l’entitat disposa d’una tenda d’aplicacions pròpia, CaixaMòbil Store, amb més de 40 apps diferents, totes gratuïtes i adaptades, i ha estat també la primera entitat financera espanyola a oferir als seus clients el nou sistema de pagaments sense contacte, disponible a través de targetes o de mòbils dotats amb el xip NFC. El pagament contactless, que s’ha implantat a les Illes Balears, permet als clients realitzar transaccions ràpides en comerços.

La innovació i el compromís social de l’entitat també queden reflectits en l’esforç per adaptar els seus caixers automàtics perquè siguin accessibles per a tots els usuaris. Així, els caixers disposen de vídeos d’ajuda per a l’operativa amb llenguatge de signes per a les persones amb discapacitat auditiva i també disposen de teclats adaptats per a persones amb dificultats visuals. A més, l’entitat va ser la primera en implantar el primer caixer del món amb tecnologia contactless.

Accepto les condicions d'ús.