INNOVACIÓ

”la Caixa” rep el premi Publi-News per la innovació en targetes i caixers orientada als clients

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Desembre, 2011


CaixaProtect Emergency, el nou servei d’assistència internacional a targetes de clients,  i el caixer contactless, creat per l’entitat, han rebut el premi del jurat francès per la seva innovació orientada als clients.

  • Premi a la millor innovació internacional en atenció al client pel seu sistema internacional d’assistència a clients CaixaProtect Emergency:CaixaProtect Emergency va ser seleccionat per ser el primer servei d’una entitat financera europea que permet enviar diners d’emergència als clients quan són de viatge a l’estranger i tenen algun imprevist. Amb aquest servei, el client pot disposar de diners en metàl·lic en qüestió de minuts, els 365 dies de l’any, en més de 200 països i amb tota la seguretat, sense cap cost afegit.
  • Premi al millor sistema europeu de pagament electrònic per la creació del primer caixer automàtic del món dotat de tecnologia contactless, que permet operar amb targetes:Aquest tipus de caixer permet operar d’una manera més àgil i senzilla, tant si es fan servir targetes amb tecnologia contactless com telèfons mòbils amb el xip NFC (Near Field Communication). Els clients no necessiten introduir-hi la targeta sinó, simplement, acostar la targeta o el mòbil al lector contactless del caixer, la qual cosa comporta avantatges considerables en termes d’accessibilitat i de rapidesa de l’operació.
Accepto les condicions d'ús.