SOSTENIBILITAT

”la Caixa” guanya el Premi Zapping al millor anunci de TV per “Tu ets l’Estrella”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Març, 2012


“la Caixa” ha rebut el Premi Zapping pel millor anunci de TV amb “Tu ets l’Estrella”, creat per l’agència de publicitat DDB, sota la direcció de l’Àrea de Comunicació i Marca de l’entitat financera, en un acte celebrat el dijous en el Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

Aquests guardons els organitza l’Associació de Consumidores de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) i els seus finalistes són escollits amb els vots dels més de 17.000 socis d’aquest organisme.

El director general adjunt de CaixaBank, Jaume Giró, va declarar que aquest guardó “és un reconeixement als valors fundacionals de “la Caixa”, que han guiat sempre i continuaran guiant el creixement de l’entitat en el segle XXI perquè, com diu la campanya, és bo que algunes coses no canviïn mai”.

“la Caixa” va estrenar el setembre passat la seva primera gran campanya institucional de publicitat després de la creació de CaixaBank, en la que va llançar un nou posicionament i situava al client com a protagonista principal del seu nou lema corporatiu.

Juntament amb ”la Caixa”, Coca Cola i Casa Tarradellas han estat els altres finalistes a la categoria de millor anunci.  Llista completa de finalistes i guanyadors de l’edició XVII Premis Zapping.

Accepto les condicions d'ús.