INNOVACIÓ

BizBarcelona, l’esdeveniment per a emprenedors, pimes i inversors

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Juny, 2012


Durant dos dies, 13 i 14 de juny, se celebra a Barcelona la segona edició del bizbarcelona, un saló que concentra el capital emprenedor, les empreses que volen fer créixer el negoci i els inversors que busquen nous negocis i franquícies amb potencial d’èxit.

”la Caixa” n’és entitat promotora, i durant la celebració del saló els interessats podran obtenir informació sobre els serveis següents:

  • Capital risc. Caixa Capital Risc és la societat gestora d’empreses de capital risc de CaixaBank que inverteix en companyies espanyoles innovadores que tenen un potencial de creixement elevat. L’objectiu és acompanyar-les en les primeres rondes d’inversió de projectes innovadors i atreure-hi inversors sectorials i internacionals.
  • Pimes. ”la Caixa” disposa d’un equip d’experts que coneixen el dia a dia de les petites i mitjanes empreses, la qual cosa permet oferir solucions personalitzades a cada cas.
  • MicroBank. El banc social de ”la Caixa” ofereix microcrèdits per a negocis, adreçats a emprenedors, autònoms i microempreses que necessiten finançament per iniciar, ampliar o consolidar un negoci, o per atendre necessitats de capital circulant. L’import màxim és de 25.000 euros.

Hi ha disponibles els dossiers següents:

Programa per a emprenedors de ”la Caixa”
(pdf, 0,8 MB)
Programa per a pimes de ”la Caixa”
(pdf 1,3 MB)

Ponències del bizbarcelona amb participació de ”la Caixa”

  • 13 de juny: Carles Trenchs, director general de Caixa Capital Risc, oferirà la conferència “Els reptes de creixement en la indústria catalana: el paper del capital risc”.
  • 14 de juny: Elena Rico, de Caixa Capital Risc, impartirà la sessió “Business angels i micro-capital risc: aliats en les primeres etapes”.

Premi EmprenedorXXI Catalunya

Durant l’esdeveniment tindrà lloc el lliurament del premi EmprenedorXXI 2012 de Catalunya. Es tracta del guanyador autonòmic de la categoria emprensXXI del Premi EmprenedorXXI, que premia empreses d’entre 0 i 2 anys de trajectòria.

Informació completa: http://www.bizbarcelona.com

Accepto les condicions d'ús.