SOSTENIBILITAT

”la Caixa”, a través de la seva Obra Social, concedeix 100 beques per cursar estudis de màster en universitats espanyoles

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

15 Juny, 2012


Un total de 100 universitaris espanyols han estat seleccionats per ”la Caixa” en la 7a convocatòria del Programa de beques per a estudis de màster a Espanya, amb una dotació de 2,39 milions d’euros.

Federico Morán, director de Política Universitària del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport; Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”, i Elisa Durán, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, van lliurar ahir a CaixaForum Madrid els diplomes acreditatius de la beca als candidats seleccionats en la convocatòria de 2011 per cursar estudis de màster en universitats espanyoles.

Des del començament del programa, ”la Caixa” ha permès cursar estudis de postgrau en universitats espanyoles a 687 universitaris. La inversió mitjana per beca ascendeix en aquest programa a 29.850 euros. El nombre de candidatures presentades en aquesta convocatòria ha pujat a 878. El 52% dels universitaris seleccionats són dones i el 47%, homes.

Les beques de postgrau de ”la Caixa” tenen el reconeixement unànime de la comunitat educativa. El rigor en el procés de selecció dels estudiants i el volum i la importància econòmica de les beques han consolidat el programa de ”la Caixa” com un dels més importants dels que financen institucions privades de la Unió Europea.

Més informació sobre el lliurament de les beques:

Nota de premsa del lliurament de beques per cursar estudis de  màster en universitats espanyoles a CaixaForum Madrid 

Accepto les condicions d'ús.