SOSTENIBILITAT

CaixaProinfància i Xavi Hernández, junts contra la pobresa infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Juliol, 2012


Des de CaixaProinfància donem suport a la infància i la família promovent el desenvolupament social i educatiu dels nens i nenes en situació de pobresa.

Treballem amb l’objectiu de trencar el cercle de la pobresa que es transmet de pares a fills i oferir als més menuts més oportunitats de futur, mitjançant: atenció psicosocial (10%), activitats extraescolars i activitats d’estiu (27%), alimentació i higiene infantil (29%) i reforç educatiu (34%).

El futbolista Xavi Hernández, nomenat ambaixador dels programes impulsats per l’Obra Social ”la Caixa”, s’ha unit a CaixaProinfància per guanyar un dels partits més importants: la lluita contra la pobresa infantil.

Tot sol no puc guanyar aquest partitEntre tots ja hem tornat el somriure a més de 185.000 menors de casa nostra, però encara queden molts gols per marcar.

Col·labora-hi amb un missatge i ajuda a fer que tots els nens i nenes del programa CaixaProinfància tinguin una oportunitat.

Un missatge, un gol contra la pobresa infantil

Envia XAVI al 28029* i marca un gol contra la pobresa infantil

*El cost íntegre per a usuaris de Movistar, Vodafone i Orange és d’1,20 euros i es destinarà íntegrament a projectes socials de la Fundació ”la Caixa”. La resta d’usuaris ho han de consultar amb el seu operador. Cost màxim: 1,42 euros, IVA inclòs; contribució màxima: 1,20 euros. Número de la Fundació ”la Caixa” per a donacions sense finalitats comercials. Operat per Alvento, núm. d’atenció al client: 902 88 77 86 / alvento.es. Informació legal: info@fundaciolacaixa.es

Més informació

Accepto les condicions d'ús.