INNOVACIÓ

Nova aplicació mòbil que ajuda als pares a ensenyar a estalviar als seus fills

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Agost, 2012


“la Caixa” ha creat la primera aplicació financera mòbil a Espanya para ajudar els pares a ensenyar a estalviar als seus fills. La nova “app” es pot utilitzar com a simple joc. Per utilitzar l’aplicació, no es necessari ser client de “la Caixa”.

Nova aplicació mòbil que ajuda a ensenyar a estalviarEn què consisteix l’aplicació?

L’aplicació permet als pares assignar via mòbil petites pagues als fills. També fa possible gestionar altres assignacions en concepte de préstecs o peticions d’efectiu i inclús permet definir tasques remunerades. Tanmateix, amb l’aplicació, els pares poden accedir a la consulta de saldo i moviments dels seus fills.

Els nens, per la seva banda, poden seguir l’evolució dels seu saldo amb detall mitjançant l’aplicació, amb tots els detalls sobre la paga rebuda i els moviments realitzats.

“la Caixa” ha potenciat especialment els elements gràfics i l’experiència d’usuari, amb la fi de fer de l’aplicació una eina didàctica i fàcil per a totes les edats.

“la Caixa” és l’entitat financera amb més usuaris de banca mòbil a Espanya, amb més de 2,6 milions de clients de serveis mòbils (incloent-hi tant alertes com a consultes i transaccions a través del mòbil). A més, l’entitat ha arribat als 4 milions de descàrregues de les seves més de 60 aplicacions gratuites de CaixaMòbil Store, la botiga d’aplicacions de l’ entitat.

Ja pots descarregar l’aplicació Aprèn a Estalviar de “la Caixa” des de iTunes, (de moment està disponible per iPhone o iPad).

Accepto les condicions d'ús.