SOSTENIBILITAT

David Bisbal, M-Clan, Chambao, Malú, Antonio Orozco, Bustamante i Russian Red protagonitzaran la Gira LKXA 2012

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Octubre, 2012


LKXA patrocinarà per sisè any consecutiu una gira musical. A diferència d’edicions anteriors, enguany la Gira LKXA comptarà amb diversos artistes. En edicions anteriors, LKXA va patrocinar la gira de Maldita Nerea (2011), Pereza (2010) o El Canto del Loco (2009 i 2008).

La Gira LKXA 2012 constarà de set concerts. Començarà el 10 de novembre al Palau de la Música de València, amb l’actuació de Malú. El 6 de desembre, serà el torn d’M-Clan, a l’AuditorioBaluarte de Pamplona. El 8 de desembre, Chambao actuarà a l’AuditorioAlfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria, mentre que Antonio Orozco ho farà el 15 de desembre a l’AuditorioFibes de Sevilla. El 22 de desembre, Bustamante cantarà a la Sala La Riviera de Madrid. El 28 de desembre, Russian Red protagonitzarà el concert a la Sala Razzmatazz de Barcelona. La gira finalitzarà el 26 de gener, amb David Bisbal al Palacio Euskalduna de Bilbao.

Entra al web de la Gira LKXA 2012

Els membres d’LKXA, el programa jove de ”la Caixa”, es beneficiaran de descomptes importants en el preu de les entrades dels concerts i tindran la possibilitat de conèixer personalment els artistes als Meet&Greet que es faran abans de cada actuació.

Es poden comprar les entrades directament des del web de la Gira LKXA 2012.

Accepto les condicions d'ús.