SOSTENIBILITAT

ecoPréstec Estrella Auto per a vehicles ecològics

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Octubre, 2012


Fa poc, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha iniciat el Pla d’Incentius al Vehicle Eficient (PIVE). L’objectiu d’aquest nou programa és substituir 75.000 vehicles, turismes i comercials lleugers amb més de dotze anys i deu anys d’antiguitat respectivament, per models d’alta eficiència energètica i de menor consum de combustible i emissions de CO2.

La quantia de l’ajuda pública que aporta el Ministeri és de 1.000€ per vehicle, a la qual cal afegir el descompte que hi aplicarà el fabricant o l’importador del nou vehicle eficient, que haurà de complir els requisits que exigeix el programa i que serà, com a mínim, de 1.000 €, fet que suposa un descompte total de 2.000€.

Nous ecoPréstecs Estrella

, el compromiso con el medio ambiente de ”la Caixa”

”la Caixa” va llançar el mes d’abril els ecoPréstecs Estrella, una nova línia per impulsar el finançament de productes d’ús quotidià respectuosos amb el medi ambient. L’ecoPréstec té l’objectiu de finançar a particulars l’adquisicióde cotxes ecològics, electrodomèstics eficients i també les reformes en habitatges per millorar-ne l’eficiència energètica.

Concretament, l’ecoPréstec Estrella Auto s’adreça a adquirir qualsevol mena de vehicle (turismes, quadricicles, motocicletes i vehicles comercials) amb emissions inferiors a 120 g/km, on s’inclouen tant els models híbrids com els totalment elèctrics.

Responsabilitat corporativa

ecoPréstamos Estrella de ”la Caixa”, para financiar productos respetuosos con el medio ambiente

Actualment, CaixaBankes manté en el Dow Jones SustainabilityIndex (DJSI), el principal indicador mundial d’empreses que apliquen bones pràctiques de responsabilitat corporativa. La revisió de l’índex per a l’exercici 2012-2013 inclouCaixaBank com un dels bancs més destacats en responsabilitat corporativa del món, tant en la dimensió econòmica com en l’ambiental i social.

Accepto les condicions d'ús.