SOSTENIBILITAT

Convocatòria de beques de doctorat a Espanya i ajudes a projectes socials de “la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Gener, 2013


Ja està oberta la convocatòria de les beques de doctorat a Espanya i del programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials per donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat social.

Programa de beques de “la Caixa” per cursar estudis de postgrau a Espanya

L’objectiu del programa de beques de ”la Caixa” és contribuir al desenvolupament i el progrés de la societat mitjançant la formació dels joves espanyols amb més talent, vocació i potencial per liderar la societat del futur. Des de l’any 1982, 3.400 estudiants i joves professionals han tingut l’oportunitat de formar-se a les millors universitats internacionals.

Per la dotació econòmica, el nombre de beques convocades, els serveis que ofereix als estudiants abans, durant i després de la beca, i la diversitat de les disciplines subvencionades, el programa de Beques de l’Obra Social ”la Caixa” és un dels millors del món.

Programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials

A través d’aquest programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials , donem suport a les entitats i organitzacions que dediquen els esforços a dur a terme projectes que donin resposta a les necessitats emergents de la nostra societat.

Aquest 2013, com a novetat, impulsem la convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social, una ajuda a les entitats que faciliten un recurs residencial i socioeducatiu perquè les persones en situació o risc d’exclusió assoleixin la plena autonomia personal a través de la vida independent.

Proyectos de Iniciativas Sociales

Accepto les condicions d'ús.