SOSTENIBILITAT

L’Obra Social ”la Caixa” presenta els projectes de la segona edició del Programa d’Emprenedoria Social

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Març, 2013


En el context econòmic actual, l’Obra Social ”la Caixa” aposta per donar suport a emprenedors i empreses socials sostenibles, a través del seu Programa d’Emprenedoria Social

L’objectiu és donar suport a persones o organitzacions que han decidit crear un negoci solidari, amb el propòsit d’assolir una transformació o impacte social mitjançant una activitat empresarial econòmica i mediambientalment sostenible, centrada en la millora qualitativa de les vides de les persones més vulnerables.

L’Obra Social “la Caixa” ajuda a posar en marxa les iniciatives empresarials a través de suport econòmic, formació a càrrec de l’IESE Business School, acompanyament gerencial durant un any i treball en xarxa. El programa compta amb un fons de capital llavor (seed capital) de 500.000 euros.

La Convocatòria d’Emprenedoria Social ha seleccionat 20 projectes de diferents comunitats autònomes: Andalusia (4), Aragó (1), Castella i Lleó (2), Illes Balears (1), Catalunya (9), Galícia (1), Madrid (1 ), i Navarra (1). En la segona edició del programa, es van presentar un total de 460 sol·licituds de projectes.

Més informació sobre la presentació dels projectes seleccionats a la segona edició del programa, a la nota de premsa

Coneix els projectes de la primera edició

Per més informació sobre les convocatòries 2013, consulta el Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials

Accepto les condicions d'ús.