ECONOMIA

Jornades Porta a l’Exterior: impulsant el negoci internacional

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Abril, 2013


Per impulsar que les empreses amb negoci a l’exterior o que es volen obrir pas en aquest mercat tinguessin l’oportunitat de contrastar opinions, recollir informació i plantejar dubtes a experts en comerç exterior i als directors de les oficines a l’exterior de ”la Caixa”, s’ha celebrat la V edició de les Jornades Porta a l’Exterior en diverses ciutats d’Espanya, com Madrid, Màlaga, València, Pamplona, Barcelona i Saragossa.

A les jornades, hi han anat els directors de les oficines de representació i especialistes en els mercats dels següents paísos: Xina, Índia, Singapur, Egipte, Turquia, Marroc, Algèria, Xile, Colòmbia, Polònia, Alemanya, Regne Unit, Itàlia i França.

En total, durant les Jornades Porta a l’Exterior, s’han fet 794 entrevistes personalitzades, en què 428 empreses han pogut exposar el seu cas i rebre assessorament personalitzat. Durant mitja hora, han rebut informació sobre els mercats en què tenen interès comercial.

D’aquesta manera, ”la Caixa” reforça de nou el compromís amb les empreses i les acompanya en el creixement de l’activitat comercial i de negoci.

Durant el 2012, a través d’aquesta mena de jornades, l’entitat va oferir suport en l’activitat que duu a terme amb els mercats internacionals a més de 300 empreses de tota Espanya.

Més informació sobre productes i serveis per empreses a: “la Caixa” empreses

Accepto les condicions d'ús.