18 Juliol, 2013

Dia de l’Accionista CaixaBank


CaixaBank ha celebrat el Dia de l’Accionista amb diversos esdeveniments a tot Espanya. Amb aquesta iniciativa, pionera a l’Estat, més de cinc-cents Accionistes van tenir l’oportunitat de visitar espais emblemàtics vinculats a l’entitat, i també conèixer-ne les participades o visitar la seu social a Barcelona.

Dia de l'Accionista CaixaBank

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’àmplia oferta que l’entitat ofereix als Accionistes en els àmbits d’informació, atenció, formació o avantatges:

  • Informació a l’Accionista: la revista Accionistes i informes diaris, setmanals i mensuals sobre l’evolució de l’acció, la companyia i els mercats, que permeten la subscripció  on-line a través de la pàgina web de CaixaBank.
  • Avantatges exclusius per a Accionistes: entre d’altres, l’exempció de comissions en la compra, l’administració i la custòdia d’accions de CaixaBank dipositades a l’entitat; el Compte Inversió Accions CaixaBank; la Targeta Accionista CaixaBank, gratuïta per a Accionistes que tinguin un mínim de 1.000 accions de CaixaBank; ofertes i avantatges en productes de la llar i el lleure, etc.
  • Aula, Formació per a Accionistes: permet ampliar coneixements en temes financers a través de diverses iniciatives presencials i on-line.
  • Comitè Consultiu de CaixaBank: format per 17 Accionistes representatius de la base accionarial que ofereixen opinions i propostes sobre la comunicació entre l’entitat i l’accionariat.

Si vols més informació sobre aquestes iniciatives, pots visitar l’Espai de l’Accionista del web corporatiu de CaixaBank.

Dia de l'Accionista CaixaBank

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *