ECONOMIA

AULA, el programa de formació per a Accionistes CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Setembre, 2013


CaixaBank llança el programa AULA, formació per a Accionistes. Mitjançant cursos presencials i materials de formació on-line, CaixaBank vol contribuir a que els seus Accionistes millorin el seu coneixement sobre la borsa, els mercats financers i la conjuntura econòmica.

AULA, formació per a Accionistes CaixaBank

Aula, formació per a Accionistes s’estructura principalment al voltant de dos eixos:

Formació Interactiva on-line: a través de vídeo formacions entretingudes i didàctiques, l’Accionista té la possibilitat d’ampliar els seus coneixements sobre temes com El mercat de Renda Fixa, El mercat de Renda variable o els Drets i retribució de l’Accionista. Els vídeos es completen amb enllaços d’interès a Organismes reguladors, Mercats de valors, Bancs centrals etc.

Cursos presencials: CaixaBank organitza a diferents ciutats espanyoles cursos presencials d’Introducció al Mercat de Valors, convertint-se en la primera companyia de l’Ibex 35 que facilita als seus Accionistes aquest tipus de formació. Els cursos, impartits per entitats de referència com l’Instituto BME (Instituto Bolsas y Mercados), AFI (Analistas Financieros Internacionales) i IEB (Instituto de Estudios Bursátiles), ofereixen als Accionistes de Caixabank un coneixement especialitzat per a que puguin comprendre més fàcilment l’actualitat de l’entorn borsari.

Per poder assistir als cursos presencials, l’Accionista de Caixabank ha de posseir un mínim de 1.000 accions de CaixaBank. L’Accionista pot informar-se sobre el calendari de cursos disponibles a cada ciutat dirigint-se a l’oficina més propera o bé contactant amb el Servei d’Atenció a l’Accionista.

Tant la Formació a Internet com els Cursos Presencials es complementen amb un apartat d’Autoevaluació, on es poden comprovar els coneixements adquirits, i un Espai de Consultes, un canal a través del que es recullen els dubtes i les consultes sobre temes financers d’interès.
Més informació sobre l’Espai de Consultes

Paral·lelament a la formació, el programa AULA també posa a disposició dels seus Accionistes una amplia oferta de materials descarregables, com manuals de consulta, fitxes temàtiques i un glossari.

Completa el programa AULA, formació per a Accionistes una tercera àrea dedicada a la investigació i difusió d’estudis i esdeveniments financers d’interès, com el Fòrum de Finances organitzat per la Universitat d’Oviedo al 2012.

Consulta totes les iniciatives incloses en el programa AULA

Accepto les condicions d'ús.