INNOVACIÓ

Les teves fotos de Facebook en les targetes de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Octubre, 2013


Ets un apassionat de Facebook? Ara ja pots personalitzar la teva targeta de ”la Caixa” amb la foto que més t’agradi de les que tens en el teu perfil de Facebook o Instagram, o escollir un dels dissenys recomanats només per a tu.

Per exemple, la teva targeta de ”la Caixa” amb una de les teves fotos de l’estiu:

Personalitza la teva targeta amb l'aplicació de "la Caixa"

Entra a l’aplicació de Facebook de ”la Caixa” i dissenya la teva targeta: pot ser un duplicat de la targeta que fas servir habitualment, un nou producte que vulguis contractar entre la gamma de targetes que t’ofereix ”la Caixa” o, fins i tot, un regal. L’aplicació es connectarà directament amb el teu perfil de Facebook perquè puguis escollir la teva foto preferida, prèvia autorització pertinent per poder accedir a les fotos.

Modifica-la, edita-la o posa-li un filtre; és fàcil, original i exclusiu! Demana-la per Internet i presumeix de targeta.

A més, si tens tantes fotos que no saps quina escollir, ”la Caixa” t’ajuda a escollir el teu disseny! Entra en el portal de ”la Caixa” i deixa’t guiar. El web es connectarà amb Facebook per proposar-te els dissenys que més s’ajustin al teu estil i els teus gustos; fins a 9 propostes de personalització de targeta escollides d’un catàleg amb més de 250 referències. Una imatge de la teva ciutat? Potser l’últim lloc on vas estar de vacances? Tu decideixes, ”la Caixa” t’ajuda.

Personalitza la teva targeta amb l'aplicació de "la Caixa"

La teva targeta, a la teva manera… prova-ho ara tu mateix!

Accepto les condicions d'ús.