SOSTENIBILITAT

CaixaBank patrocina EBE 2013, la gran cita del web social

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Novembre, 2013


Els propers dies 15, 16 i 17 de novembre CaixaBank repetirà a Sevilla la seva col·laboració en una nova edició de l’EBE, la gran cita del web i les xarxes socials de parla hispana, que celebra la seva vuitena edició.

Nova edició de EBE patrocinada per CaixaBank

Fotografia dels assistents a l’EBE12

Aquest any, CaixaBank es converteix en patrocinador principal de l’edició de Sevilla, que se suma al suport proporcionat a #EBEuskadi13 i #EBEBarcelona, el que posa de manifest el seu suport a l’esdeveniment i al que representa com a punt de trobada a la innovació i la tecnologia.

A l’ #EBE13, CaixaBank patrocinarà novament la Zona Talent, de la mà de workINcompany, creant el que probablement sigui un dels majors espais de “coworking popup” del món. A més, CaixaBank s’incorpora també a la secció DE-MUESTRA 13, l’esdeveniment previ a l’EBE dedicat a la presentació de startups, nous productes de grans empreses tecnològiques i formació per a emprenedors .

L’entitat dóna suport als projectes emprenedors a través de CaixaCapital Risc, la societat gestora d’empreses de capital risc que inverteix en les primeres etapes de companyies innovadores .

Consulta el programa de l’EBE13
Compra la teva entrada per l’EBE13

Accepto les condicions d'ús.