INNOVACIÓ

CaixaBank premia amb 10.000 euros als creadors d’una aplicació per a connectar usuaris mitjançant NFC

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Desembre, 2013


La FinAppsParty 2013, la marató de desenvolupament d’aplicacions mòbils financeres de CaixaBank, ja té guanyadors. El primer premi, dotat amb 10.000 euros, ha estat atorgat a un equip format per quatre joves desenvolupadors per haver creat una aplicació per moneders mòbils.

Joan Espasa, de Sant Feliu de Guíxols (Girona), Joan Esporrín, de Girona, Oriol Botiguer,de Tordera (Barcelona), i Ángel Gómez, de Barcelona, són els membres de “Foobar”, l’equip que ha resultat guanyador del certamen, amb una aplicació que funciona com moneder virtual o wallet i que permet publicar les compres realitzades amb NFC. D’aquesta manera, els usuaris poden recomanar a ofertes i comerços a altres usuaris. A més, l’aplicació compta amb un sistema de gamificació per fidelitzar els clients.

El segon premi, de 3.000 euros, ha estat per l’equip format per Esteve Aguilera, de Capmany, i Jesús Arenas, Roc Boronat i Ana Díaz, de Barcelona, que ha dissenyat un prototip d’aplicació per a la gestió financera de pimes i autònoms que facilita l’emissió de factures .

Finalment, el tercer premi, de 1.000 euros, ha recaigut sobre un equip format per Daniel Devesa Derksen-Staats, de Xàbia (Alacant), Carles Iborra i Isaac Jordana, tots dos de Sant Cugat del Vallès, i Víctor Asos, de Terrassa, que han creat una aplicació per simplificar la liquidació de deutes entre un grup d’amics que participen en un projecte, com un viatge o un regal.

Accepto les condicions d'ús.