INNOVACIÓ

CaixaBank llança CaixaNegocis, un nou servei dirigit a comerços, autònoms, professionals i microempreses

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Febrer, 2014


CaixaBank ha implementat un nou model de relació amb els clients que són comerços, autònoms, professionals i microempreses, basat en la proximitat i la innovació, amb l’objectiu d’estar més a prop del seu dia a dia.

Amb el nou programa CaixaNegocis, fins 2.600 gestors especialitzats de CaixaBank (dels quals 900 tindran dedicació exclusiva) es desplaçaran al negoci dels clients, equipats amb tablets i smartphones, per assessorar i facilitar la contractació dels productes i serveis des del propi terminal del gestor.

CaixaNegocis

Més a prop dels autònoms i comerços

A més dels gestors especialitzats, totes les oficines disposaran d’una persona de referència per als clients comerços, autònoms, professionals, microempreses i sector agrari amb facturació fins un milió d’euros. Els clients d’aquest segment també podran estar en contacte amb el gestor a través de Línia Oberta, el servei de banca online de l’entitat, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Aquest llançament va acompanyat de noves solucions de productes i serveis, com el nou Compte Negoci, que inclou el manteniment i l’administració, targeta de dèbit per titular i beneficiari, targeta per efectuar ingressos 24 hores, transferències i xecs per autoservei, entre altres serveis, si fan les operacions habituals per canals electrònics.

Així mateix, el nou servei disposa d’un perfil propi a Twitter que tots els usuaris interessats poden seguir a @CaixaNegocis per estar al dia de les seves novetats.

A més, la iniciativa es complementa amb la xarxa social CaixaNegocis Community, un espai on trobaran informació del seu sector i podran posar-se en contacte amb altres professionals.

Accepto les condicions d'ús.