SOSTENIBILITAT

Leiva, Antonio Orozco, James Blunt, Bustamante, Malú i Abraham Mateo protagonitzaran la Gira LKXA 2014

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Juliol, 2014


LKXA patrocinarà per vuitè any consecutiu una gira musical. Els protagonistes de la Gira LKXA 2014 seran els artistes nacionals Leiva, Antonio Orozco, Bustamante, Malú i Abraham Mateo, així com el cantant de fama internacional James Blunt.

La gira patrocinada per LKXA, el programa jove de CaixaBank, es compon de 12 concerts que recorreran tota la geografia espanyola entre el 18 d’octubre i el 27 de desembre de 2014. En el programa de la Gira LKXA 2014 que es mostra a continuació es pot conèixer el detall de totes les actuacions.

Gira LKXA 2014

A diferència d’edicions anteriors, la novetat d’aquest any és el caràcter solidari de la gira: els artistes donaran suport al projecte CaixaProinfància destinant 1 euro de cada entrada a aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”, que s’adreça a nens i adolescents de famílies en situació de pobresa o vulnerabilitat social.

Els clients del programa LKXA disposaran d’un 20% de descompte en el preu de les entrades als concerts, i també tindran la possibilitat de conèixer personalment els artistes a l’espai Meet&Greet en cas de sortir guanyadors dels sortejos que s’hauran fet prèviament en el perfil de Facebook de LKXA.

La vuitena gira musical de LKXA, com ja van fer les anteriors edicions de 2012 i 2007, aposta per un format de diversos artistes. En la modalitat d’artista en solitari i amb gires d’entre 40 i 50 concerts, el 2008 i 2009 el tour va ser protagonitzat per El Canto del Loco, Pereza els va seguir el 2010 i l’any següent Maldita Nerea va presentar el seu disc “Fácil” amb la Gira LKXA. El 2013 va ser Dani Martín l’únic protagonista, amb 12 concerts.

Les entrades més solidàries fins al moment del tour musical de LKXA es poden adquirir a través de la pàgina de la Gira LKXA 2014.

Accepto les condicions d'ús.