21 Agost, 2014

La Copa del Món de Bàsquet la fem entre tots


D’aquí a tan sols 8 dies comença la Copa del Món FIBA 2014, l’esdeveniment més important de bàsquet. CaixaBank, event sponsor de la Copa del Món de Bàsquet i patrocinador del programa de voluntaris, va plantejar un repte als aficionats i els va convidar a participar en el primer curtmetratge en stop motion realitzat a Espanya sobre una competició esportiva.

A partir de la idea que tots fem l’espectacle i d’obrir una nova via de participació dels aficionats al bàsquet, els vam convidar a participar en aquest vídeo en stop motion realitzat col·laborativament entre tots. Per fer-ho, es va crear un web col·laboratiu on els aficionats han hagut de seguir tres senzills passos per convertir-se en protagonistes d’aquest curtmetratge: escollir el fotograma dibuixat, realitzar una fotografia copiant-lo exactament i publicar-la en el lloc escollit.

Més de 330 aficionats i 600 fotos
L’èxit d’aquesta iniciativa, que ha durat 3 mesos, es reflecteix en les xifres: hi ha participat més de 330 aficionats de països com Espanya, Itàlia, Turquia, Eslovènia o Ucraïna; i s’han publicat més de 600 fotografies.

Agraïm als més de 330 aficionats la seva implicació en aquest vídeo i als més de 2.000 voluntaris la seva participació en aquest esdeveniment esportiu.

La Copa del Món de Bàsquet la fem entre tots!

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *