ECONOMIA

CaixaNegocis, més a prop del comerç

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Setembre, 2014


L’Andrés fa deu anys que gestiona una petita llibreria de barri i ara s’ha plantejat fer un pas més: vol reformar el local i estimular les vendes. Però té dos problemes: no disposa de temps, i el més important, no sap per on començar.

El cas de l’Andrés és similar al de molts comerços que cerquen avançar en els seus negocis. A “la Caixa” som conscients de la feina que implica la gestió d’un negoci per compte propi, per això des de CaixaNegocis posem al teu servei noves solucions que s’adapten a les teves necessitats i un gestor especialitzat que anirà a veure’t sense que hagis d’abandonar les teves obligacions diàries.

Solucions per estimular les vendes i protegir el teu negoci

Una de les opcions per optimitzar el marge de guanys de les vendes és sumar-te a iniciatives com la del TPV amb tarifa plana. És una forma d’oferir alternatives de pagament als teus clients, alhora que estalvies en comissions per vendes realitzades a través de targeta de crèdit.

No només és important oferir serveis innovadors als clients, també cal que el negoci estigui ben protegit davant els imprevistos que poden sorgir en el dia a dia. Per aconseguir-ho és fonamental disposar d’una bona assegurança que et permeti continuar la teva activitat davant situacions imprevistes i que et proporcioni una cobertura mèdica de qualitat. A més, si t’uneixes a la comunitat de CaixaNegocis Community, podràs augmentar la visibilitat del teu negoci, ampliar la xarxa de contactes i accedir a tota la informació útil del món empresarial.

Vols descobrir aquestes i altres solucions per a la gestió del teu negoci? A través del perfil a Twitter de @CaixaNegocis podràs trobar aquestes i altres informacions.

Accepto les condicions d'ús.