SOSTENIBILITAT

L’Obra Social ”la Caixa” torna a posar en marxa la iniciativa Compta amb mi contra la pobresa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Novembre, 2014


Torna Compta amb mi contra la pobresa, la iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” que pretén fer front a la situació de pobresa que afecta 1 de cada 4 nens a casa nostra.

Aquesta iniciativa contra la pobresa busca conscienciar la societat del greu problema de pobresa infantil que hi ha a casa nostra. Per fer-ho, ha rebut la col·laboració de diverses persones famoses que s’han unit a la iniciativa narrant un conte infantil amb el qual es pretén ajudar a difondre el missatge que contra la pobresa infantil tots comptem. A l’inici, es va rebre la col·laboració desinteressada de David Bisbal, Belén Rueda, Alejandro Sanz, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Sara Baras i Xavi Hernández. Més tard, s’hi van unir diversos membres de la FEB, que van protagonitzar dos nous contes.

Antonio Orozco i Cesc Fàbregas col•laboren amb l’Obra Social ”la Caixa” en la lluita contra la pobresa infantil

En aquesta nova fase, hi han col·laborat Antonio Orozco i Cesc Fàbregas, que s’uneixen a Compta amb mi amb uns ajudants molt especials: els nens de CaixaProinfància. Enguany, amb el mateix objectiu d’ajudar a conscienciar la societat sobre la situació de pobresa que afecta milers de nens a casa nostra i intentar millorar aquesta situació, els nens de CaixaProinfància ens narren un conte, fruit de la seva imaginació, protagonitzat per cadascun dels nostres col·laboradors.

Entra a Compta amb mi contra la pobresa infantil i descobreix com Antonio Orozco es converteix en el millor mag del món de la mà de la Ilona i el Gabriel. I no et perdis el conte de Cesc Fàbregas, narrat per la Samira i en Dani, en el qual es convertirà en un heroi després d’enfrontar-se amb un temible monstre.

Uneix-te a la iniciativa ajudant-nos a difondre el missatge perquè la pobresa infantil deixi de ser una realitat i ajuda’ns a combatre-la amb un donatiu!

Perquè en la imaginació d’un nen hi ha lloc per a tot, menys per a la pobresa. Comptem amb tu!

Accepto les condicions d'ús.