INNOVACIÓ

Comunitat enFamília multiEstrella, una xarxa social només per a tu i la teva família

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Febrer, 2015


Has pensat mai que estaria bé poder tenir una xarxa social on compartir missatges, imatges, etc. sabent exactament qui els llegirà? En aquest cas, et donem la benvinguda a la Comunitat enFamília multiEstrella, la nova xarxa social privada de ”la Caixa”.

Es tracta d’una xarxa social on qualsevol client de ”la Caixa” pot crear un espai privat (denominat “família”) al qual convidar la gent que més li importa, siguin clients o no: germans, pares, cosins… per estar sempre en contacte. Els convidats només necessiten una adreça de correu electrònic per poder entrar, i poden registrar-se en un sol pas. Només la gent que ha estat convidada a una família pot veure’n el contingut. Per tant, en qualsevol moment saps qui pot veure les coses que has pujat.

Dins la Comunitat enFamília pots crear grups de conversa, organitzar esdeveniments familiars, compartir imatges, construir un àlbum familiar o crear una llista de desitjos per garantir que tothom encerta amb els regals del proper aniversari. Tens més informació en el vídeo de presentació:

Si ets client i tens Línia Oberta, donar-se d’alta és molt senzill: simplement visita la pàgina de registre i segueix les instruccions. En pocs passos estaràs creant la teva família i compartint amb la gent que més estimes.

T’animem a descobrir aquesta i altres iniciatives en xarxes socials al Social Corner de ”la Caixa”.

Accepto les condicions d'ús.