SOSTENIBILITAT

El Grup ”la Caixa” recapta més de 100.000€ per a l’Oxfam Intermón Trailwalker 2015

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

22 Abril, 2015


El Grup “la Caixa” va participar per tercer any consecutiu a la Oxfam Intermón Trailwalker amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i, en aquesta edició, amb la intenció concreta de reivindicar el dret a l’aigua. Avui dia, encara hi ha milions de persones que no tenen accés a l’aigua potable, cosa que provoca el 80% de les malalties del món: diarrea, còlera i tifus, entre d’altres.

Un total de 365 equips van recórrer els 100 km que separen la sortida a Olot de l’arribada a Sant Feliu de Guíxols i es van recaptar més de 770.000 euros, que aniran destinats als projectes d’accés a l’aigua potable que desenvolupa Oxfam Intermón. El Grup ”la Caixa” va ser el més nombrós, amb 60 equips inscrits i més de 100.000 euros recollits.

Hi va haver qui va fer els 100 km en 11 h i 49 min, una gesta aplaudida per tots els altres, que van anar avançant a poc a poc, amb la meta en ment, aferrats a la força que transmet l’equip i amb el coratge que atorga saber que amb cada passa es contribueix a canviar una vida.

Obra Social grup ”la Caixa” a l’OI Trailwalker

Obra Social grup ”la Caixa” a l’OI Trailwalker

Accepto les condicions d'ús.