INNOVACIÓ

Barclays s’integra a CaixaBank, què passarà amb els meus comptes?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

14 Maig, 2015


A partir d’aquest cap de setmana es farà efectiva la integració de Barclays Bank SAU a CaixaBank, un procés que es va iniciar el 31 d’agost passat amb l’anunci de l’acord entre CaixaBank i Barclays Bank, PLC per adquirir el negoci de banca minorista, gestió de patrimonis i banca corporativa de Barclays a Espanya.

Amb aquest procés, els clients de Barclays Bank SAU passaran a formar part de l’entitat financera líder del mercat, amb presència a tot el territori nacional i amb una firma que aposta per la innovació i el compromís social.

Ambdues entitats han treballat intensament perquè el procés d’integració sigui tan senzill i còmode pel client. En la següent infografia, destaquem els principals canvis a a tenir en compte:

Procés d’integració de Barclays a CaixaBank

Així doncs, des del dia 16 de maig els nous clients de CaixaBank gaudiran automàticament dels principals avantatges de formar part d’aquesta entitat:

  • La xarxa d’oficines més gran d’Espanya: a partir d’ara tindran prop de 10.000 caixers automàtics a la seva disposició i la possibilitat d’operar còmodament per Internet i mòbil.
  • Targetes amb l’última tecnologia: el sistema contactless els permetrà operar de forma més ràpida, còmoda i àgil simplement acostant la seva targeta al TPV contactless del comerç. A partir d’ara, disposaran també de l’exclusiu servei gratuït CaixaProtect, que els protegirà d’operacions fraudulentes i els permetrà tenir més control sobre les seves operacions.
  • Programes per a joves i gent gran: els joves d’entre 14 i 25 anys podran ser titulars de LKXA i, a més de descomptes per al seu temps lliure, no hauran de pagar comissions de manteniment ni d’administració dels seus comptes i targetes. Per als més grans de 65 anys o de 60 amb la pensió domiciliada, el Club Ara ofereix avantatges en salut i benestar, així com un dia fix garantit per al cobrament de la pensió.
  • Les millors solucions de finançament per a autònoms i empreses: CaixaNegocis i CaixaEmpresa ofereixen serveis de gestió, finançament i protecció a tots els nivells.

A més, recorda’t de baixar l’app de ”la Caixa” al teu mòbil o tauleta per poder utilitzar Línia Oberta, el servei de banca on-line de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.