22 Juliol, 2015

Aquestes vacances, evita els ensurts i els imprevistos


Aquestes vacances viatjarem més que l’any passat i, no solament això, a més serem més dies fora de casa. Són els resultats d’un estudi del portal de viatges lastminute.com, que xifra en un 86% el nombre d’espanyols que viatjaran a l’estiu (un 4% més que el 2014). D’aquests, el 52% estiuejaran a Espanya, la majoria dins de la península.

Ja sigui al país o a l’estranger, tot viatger ha de planificar les seves vacances: des del trajecte fins a la roba més còmoda a portar, sense oblidar la farmaciola i el pressupost necessari. Tot i així, per molt que vulguem planejar, sempre poden sorgir imprevistos i hem d’estar preparats per solucionar-los, especialment si viatgem fora d’Espanya.

Assistència i assegurances de viatges

En aquest sentit, hi ha assegurances per a l’assistència en viatge destinades a cobrir els imprevistos i evitar així ensurts i/o factures inesperades. Per exemple, SegurCaixa assistència en viatge cobreix l’assistència a la persona, demora del viatge i equipatges.

Des d’una escapada de cap de setmana fins a un viatge als antípodes, aquestes assegurances s’adapten a les necessitats de cada un i a les característiques del destí. Els principals serveis que ofereix aquest tipus de pòlissa són:

  • Assistència a les persones: despeses mèdiques, farmacèutiques o d’hospitalització a l’estranger, enviament d’un medicament a l’estranger, consulta o assessorament mèdic a distància, entre altres.
  • Assistència en equipatge i béns: en cas de pèrdua, demora i robatori.
  • Assistència en el transport: indemnització en cas de demora, cancel·lació o pèrdua de connexions.
  • Altres: pèrdua de claus, documents personals, assistència jurídica a l’estranger, entre altres.
  • Telèfon d’assistència: atenció telefònica les 24 hores.

 Si utilitzes Línia Oberta (banca online de CaixaBank), pots calcular el pressupost de la teva assegurança d’assistència en viatge ara mateix. Bon viatge!