SOSTENIBILITAT

Tens una actitud ECO? Algunes idees per ajudar-te a cuidar el planeta

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Juliol, 2015


Cada vegada estem més conscienciats sobre la importància de cuidar el planeta en què vivim. Reciclar els envasos, dutxar-nos en comptes de banyar-nos o consumir productes de proximitat són algunes de les opcions a l’abast de tothom per tenir una actitud ecològica i compromesa en el nostre dia a dia.

Per aquest motiu, des de CaixaBank hem impulsat ecoCaixa, una iniciativa pensada per potenciar i respectar els valors mediambientals, que implica clients i empleats en el compromís de cuidar i respectar la naturalesa. I és que amb petits detalls podem provocar canvis molt grans.

Per exemple, posem a l’abast dels nostres clients diferents eines perquè puguin fer les seves operacions financeres de manera sostenible: rebre comunicats a través d’Internet, ingressar diners en caixers sense necessitat d’un sobre o contractar préstecs per invertir en la millora de l’eficiència de la seva llar són alguns dels detalls per arribar lluny.

ecoConsells

Per als qui vulgueu fer un pas més, ecoCaixa també ofereix productes específics pensats especialment per potenciar l’atenció del nostre entorn:

  • ecoPréstecs: posem a la teva disposició línies de finançament amb condicions avantatjoses, com els préstecs per adquirir un vehicle ecològic, canviar electrodomèstics, fer reformes a casa…, o microcrèdits per finançar el desenvolupament de projectes sostenibles.
  • Renting de vehicles ecològics: a CaixaRenting, el nostre servei de lloguer de cotxes, hi ha una àmplia cartera de vehicles amb baixes emissions de CO2.
  • CaixaFactura: el servei CaixaFactura per a empreses permet simplificar processos de gestió, guanyar en competitivitat i contribuir al desenvolupament sostenible.
  • Fons ecològic: MicroBank Fondo Ecológico FI és el primer fons espanyol que integra la cerca de rendibilitat i el respecte pel medi ambient invertint en una selecció de fons ecològicament responsables.
  • Productes per al sector agrari: AgroBank és la línia de serveis amb què ajudem els professionals dedicats al camp perquè puguin dur a terme la seva activitat, per exemple finançant projectes, ajudant els emprenedors rurals i organitzant fòrums de debat sobre el sector agrari, entre altres.

Més enllà d’oferir solucions per potenciar les accions sostenibles, internament també promovem petits gestos per contribuir, des de la nostra activitat, a tenir cura del planeta. En aquest sentit, les nostres oficines estan proveïdes amb energia procedent de fonts renovables, fem servir paper reciclat i actualitzem les nostres instal·lacions per tal de reduir el consum energètic. No obstant això, som conscients que fa falta la implicació de moltes més persones i institucions per capgirar el canvi climàtic.

Què fas tu per cuidar el medi ambient?

Accepto les condicions d'ús.