ECONOMIA

Donem suport als emprenedors socials

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Setembre, 2015


Un videojoc que ajuda els infants amb paràlisi cerebral durant la rehabilitació, una pizzeria-escola que forma els joves procedents dels centres d’acollida de menors, o una associació que dóna suport a les persones amb problemes d’addicció a través de la pràctica de l’esport. Tots aquests projectes tenen un punt en comú: van ser els seleccionats de l’última Convocatòria d’Emprenedoria Social de l’Obra Social ”la Caixa”, i gràcies a aquest ajut han pogut tirar endavant una empresa que, a més de resoldre una necessitat social, avui dia és sostenible econòmicament.

Per continuar donant suport als emprenedors socials, des de l’Obra Social ”la Caixa” tornem a obrir la Convocatòria d’Emprenedoria Social, el nostre programa d’ajuts a entitats i persones emprenedores que volen donar resposta a necessitats socials a través d’una activitat empresarial.

Si tens una iniciativa l’objectiu de la qual és solucionar un problema social existent, d’una manera viable econòmicament i sostenible en el temps, presenta una sol·licitud abans del 21 d’octubre de 2015.

En cas que el teu projecte sigui un dels seleccionats, rebràs fins a 25.000 €, assessoria juridicolegal, formació en gestió empresarial a l’IESE Business School, 1 any d’acompanyament per part d’un mentor especialitzat i difusió per al projecte d’emprenedoria social. A més, tindràs l’oportunitat d’entrar a formar part de la xarxa d’emprenedors socials que reben el suport de l’Obra Social ”la Caixa”.

Ets emprenedor social? Aquesta és la teva oportunitat. Presenta ara una sol·licitud a: www.ajudaaemprenedors.cat

Accepto les condicions d'ús.