ECONOMIA

CaixaBank, una banca per a tots

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Novembre, 2015


“On anem?”. Aquesta és la pregunta que es van fer Sergio Sáez i Marcos Anguís quan van decidir emprendre el seu propi negoci. Sabien que el seu futur se centraria en l’àmbit audiovisual, però necessitaven un finançament inicial per crear la seva empresa. Així va ser com els dos joves emprenedors es van topar amb MicroBank, el banc social de ”la Caixa”, que els va concedir un microcrèdit de 25.000 euros.

“Al ser un microcrèdit tenia uns requeriments diferents. No eren tan exigents en temes d’aval”, explica Sergio. Gràcies al microcrèdit, van poder comprar materials i fundar Estudios Tú Grabas, una empresa que, avui dia, els ha permès ser els seus “propis caps”

El microcrèdit concedit a Sergio i Marcos forma part de l’essència de CaixaBank en el seu afany de crear una banca per a tots. L’objectiu és oferir productes i serveis dissenyats per a col·lectius que tradicionalment han tingut dificultats per obtenir finançament, ja siguin particulars o famílies, petites empreses i/o emprenedors. Només en l’exercici de 2014, CaixaBank va concedir 82.586 microcrèdits per un valor de 434,4 milions d’euros i, des de 2007, MicroBank ha contribuït a la creació o manteniment de 134.821 llocs de treball.

RSC de CaixaBank: una banca per a tots

Héctor, Noemí, Pablo, Maite… són moltes les històries que hi ha darrere de cada microcrèdit concedit, però sobretot molts somnis fets realitat. Coneix més dades rellevants de l’activitat de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de CaixaBank a través del hashtag #SabíasqueRSC de Twitter.

Accepto les condicions d'ús.