INNOVACIÓ

EBE: 10 anys oferint respostes als reptes de la transformació digital

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Novembre, 2015


Quines oportunitats ofereix avui Internet respecte al 2006? Com han ajudat les noves tecnologies a l’apoderament de la societat actual? Aquesta és la reflexió central que l’EBE 2015 ha volgut fer en el seu desè aniversari i que del 20 al 22 de novembre intentarà respondre a Sevilla amb el lema “l’era de les oportunitats”. Així, l’EBE 2015 es convertirà en un espai per a la retrospectiva, però sobretot per comprendre les claus actuals i aventurar els rumbs de la innovació del futur.

EBE és la gran cita de la innovació i els mitjans socials patrocinada per CaixaBank que té com a objectiu debatre sobre el futur, amb més de 70 conferències organitzades, i que busca que els assistents aprenguin i connectin entre ells.

Les conferències també ampliaran l’espectre respecte a passades edicions, ja que els convidats parlaran de tecnologia, emprenedoria, economia col·laborativa, màrqueting, publicitat, mitjans de comunicació, educació, big data o makers, entre d’altres temes.

Com a complement a aquestes conferències, empreses i emprenedors gaudiran de dues seccions pròpies: #EBEEmprende, dedicada als emprenedors i a les start-up, i #EBEJoven, destinada a alumnes d’ESO i batxillerat, patrocinada en exclusiva per CaixaBank.

Finalment, com si fos un programa televisiu, tots les trobades conduiran a un debat del públic com a resposta a una de les senyes d’identitat de l’EBE: crear un ambient propici per a la creativitat i la innovació.

Pots accedir al programa a la seva pàgina web o seguir l’esdeveniment a través dels hashtags #EBE2015 i #10EBE T’hi esperem!

Accepto les condicions d'ús.