ECONOMIA

Descobreix la nova Borsa Oberta, dissenyada amb els nostres clients

Temps de Lectura: 5 minutos

Descobreix la nova Borsa Oberta, dissenyada amb els nostres clients
Avatar

CaixaBank

15 Desembre, 2015


Més àgil, més senzilla i més personalitzada. Així és la nova Borsa Oberta. El servei de broker en línia de CaixaBank es transforma amb l’objectiu d’oferir una millor experiència d’ús.

Aquesta renovació respon a la importància que els clients atorguen al canal en línia d’aquest servei, pel qual es fan més del 70% de les operacions de CaixaBank.

Nova Borsa Oberta de CaixaBank

Després de l’última actualització d’aquest servei, CaixaBank ha realitzat un procés de design thinking conjuntament amb més de 400 clients per definir i dissenyar una Borsa Oberta eficaç i que doni solució a les seves necessitats. Com a resultat d’aquest procés de co-creació neix el nou concepte de Borsa Oberta que ofereix una nova experiència d’usuari als seus clients.

Nou disseny

  • Una interfície més innovadora.
  • Una navegació que aplica les últimes tendències en usabilitat perquè puguis navegar i operar d’una forma més intuïtiva i àgil.

Eines actualitzades

  • Alta capacitat de personalització perquè puguis accedir als valors per diferents categories en funció de les teves preferències: cotització, índexs, divises, matèries primeres, etc.
  • Procés de compra i venda amb menys passos i més intuïtiu que amplia la informació rellevant.
  • Predictiva: Suggeriments de cerca en tots els valors: Renda Variable, Renda Fixa, etc.
  • Amplitud: Cada valor porta associat una anàlisi bàsica, anàlisi tècnica i fonamental i fins i tot informes dels nostres analistes.
  • Gràfic avançat: Amb tot tipus de línies de tendències i indicadors perquè puguis dissenyar la teva pròpia anàlisi tècnica.

A més, des de Borsa Oberta podràs accedir a tota la informació i al coneixement que els inversors de CaixaBank comparteixen a StockTactics, una comunitat en línia en què conflueixen perfils principiants i experts per comentar diferents aspectes del mercat de valors, compartir idees d’inversió o participar en concursos i promocions.

Recorda que amb Borsa Oberta pots triar el grau de servei que millor s’adapti a les teves necessitats.

Accepto les condicions d'ús.