SOSTENIBILITAT

CaixaBank segueix apostant per la formació dels seus empleats

Temps de Lectura: 5 minutos

CaixaBank segueix apostant per la formació dels seus empleats
Avatar

CaixaBank

27 Gener, 2016


Espanya necessita “millorar la formació a la feina”. Així de concloent s’ha mostrat recentment l’OCDE després dels resultats d’un informe que mostra com la formació de treballadors i empleats és una de les assignatures pendents del país.

Conscient de la situació actual, en un entorn cada vegada més exigent per als empleats, CaixaBank ha creat l’Escola de Riscos. La creació d’aquesta escola implica un suport a la formació de la seva plantilla en capacitats professionals crítiques, així com una aposta pel model de descentralització de la gestió en què, cada vegada més, els treballadors de CaixaBank disposen de més facultats per a l’aprovació d’operacions en actiu.

Aquesta iniciativa està directament relacionada amb el Pla Estratègic 2015-2018 de CaixaBank, que té com a un dels seus principals pilars ser líders en qualitat de servei i comptar amb l’equip humà més preparat i dinàmic.

La formació a l’Escola de Riscos, que té quatre nivells de dificultat, s’adapta als perfils dels empleats de CaixaBank tenint en compte les seves diferents funcions i necessitats professionals. Es tracta, a més, d’una aposta per la innovació, ja que es desenvoluparà principalment amb continguts virtuals a través de Virtaula, la plataforma on-line de l’entitat per formar empleats, complementats amb sessions presencials impartides per formadors interns.

Una formació de qualitat

La creació d’aquesta Escola de Riscos s’ha coordinat amb les àrees de Riscos i de Recursos Humans de CaixaBank, en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, que certificarà els empleats amb un examen presencial; i amb la Universitat Oberta de Catalunya i l’Institut d’Estudis Borsaris, que col·laboren en l’elaboració dels materials.

En la primera fase, d’un any de durada, participaran 500 directors d’oficina i més de 200 subdirectors, que obtindran el diploma de Postgrau d’Anàlisi de Risc, equivalent a 30 ECTS (European Credit Transfer System). Així mateix, més de 1.000 gestors comercials formaran part de la primera promoció del certificat d’Anàlisi de Risc que tindrà una durada de 6 mesos. D’altra banda, està previst que es desenvolupi un Màster d’Anàlisi de Risc equivalent a 60 crèdits per als nivells més avançats com analistes o directors d’àrea de negoci. S’espera així que en els propers quatre anys tota la plantilla de CaixaBank es formi en algun dels quatre nivells de l’Escola.

Accepto les condicions d'ús.