INNOVACIÓ

imaginBank, el primer banc només mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

14 Gener, 2016


Revolució en la banca mòbil: neix el primer banc del món que opera exclusivament a través d’apps mòbils i xarxes socials: imaginBank. Per què? Les dades parlen per elles mateixes: Espanya és el país líder europeu en penetració dels smartphones, es baixen diàriament més de 3,8 milions d’apps i més de 17 milions d’espanyols són usuaris actius en xarxes socials.

A aquestes dades cal sumar-hi que un de cada tres espanyols d’entre 18 i 35 anys és client de CaixaBank, per la qual cosa imaginBank neix amb la intenció de proposar un servei adaptat al públic millennial i a les noves tendències de consum.

Amb aquest llançament que CaixaBank ha presentat avui, ja no serà necessari ni acostar-se a una oficina ni accedir al web. Ara, el dispositiu mòbil serà suficient (i necessari) per poder gestionar les finances personals, fer petits pagaments entre persones o gaudir d’una àmplia oferta en compres i oci.

Aquests són els trets identitaris d’imaginBank:

  • Oferta mòbil: l’aplicació, ja disponible per a Android i iOs, compta amb una oferta integral de serveis bancaris: gestió de finances personals, enviament gratuït de diners a comptes de qualsevol entitat bancària i a caixers automàtics o préstecs one-click per a projectes personals de fins a 15.000 euros.
  • Xarxes socials: podràs consultar els últims moviments sense deixar de navegar per Facebook gràcies a una aplicació pionera al mercat. Aquesta gestió de les finances personals es complementa amb un servei d’atenció al client a través del Twitter d’imaginBank i d’una línia de missatges a WhatsApp.
  • Mitjans de pagament moderns: a més de la targeta de dèbit tradicional, imaginBank posa a disposició la targeta duplicada en forma de polsera wearable o sticker Visa contactless per enganxar-la en un smartphone. A més, imaginBank dóna un pas més enllà amb la creació d’un servei de pagament entre persones (P2P) que permetrà fer petites transferències introduint únicament el mòbil o correu electrònic del destinatari.

I això no és tot: Descomptes en oci i compres

La proposta de valor d’imaginBank es completa amb un programa de descomptes en oci i compres acordat amb els nostres socis tecnològics. Per exemple, els clients podran gaudir de tres mesos gratis de Google Play Música, de cinc euros de descomptes mensuals a Amazon i a Groupalia, de dos mesos d’accés il·limitat a Wuaki.TV, d’un descompte del 50% en les entrades de cinema per als dijous a través de Ticketmaster o del sorteig d’experiències musicals dels 40 Principales.

CaixaBank, ADN mòbil

imaginBank és la nova aposta de CaixaBank dins del nostre ferm compromís d’avançar en l’aplicació de la tecnologia als productes financers. Aquest compromís, precisament, ens ha servit per ser reconeguts per Forrester Research com la millor entitat financera del món en banca mòbil.

Vols saber més coses sobre imaginBank? Visita el web d’imaginBank o @imaginBank al Twitter.

imaginBank, el primer banc només per a dispositius mòbils

Accepto les condicions d'ús.