ECONOMIA

CaixaBank inverteix 305 milions en el complex Torre Sevilla

Temps de Lectura: 5 minutos

CaixaBank inverteix 305 milions en el complex Torre Sevilla
Avatar

CaixaBank

25 Febrer, 2016


CaixaBank ha completat una inversió de 305 milions per transformar el complex Torre Sevilla en un nou espai d’oci: el centre comercial Puerto Triana. L’objectiu principal és que aquest complex es transformi en la nova icona del dinamisme econòmic i cultural d’Andalusia. Es preveu que aquest nou espai comercial obri les portes durant el segon semestre de 2017.

L’obertura d’aquest centre comercial convertirà el complex en un espai sempre viu en el qual confluiran activitats comercials, empresarials i culturals. A més, en les 13 plantes superiors de la Torre Sevilla, s’hi instal·larà un hotel premium operat pel Grupo Hotusa, que complementarà l’oferta que ja existeix a la capital andalusa.

Com serà el centre comercial Puerto Triana?

Amb aquesta nova aposta comercial, es vol aconseguir un espai de compres a l’aire lliure  amb una gran avinguda central que recuperi el concepte tradicional d’envelat, amb places a cada extrem. Es busca crear una experiència d’oci en què conflueixin botigues, locals de restauració i zones de descans.

Diverses marques de prestigi internacional ja han confirmat la presència al centre comercial Puerto Triana, que disposarà d’un total de 80 locals distribuïts en diferents zones comercials: moda i complements, tecnologia, salut i bellesa, fitness i restauració.

A més, es pretén que la Torre Sevilla es converteixi en l’espai més avantguardista d’oficines de Sevilla, integrat per companyies com Active Business Technology, Óptima o Restalia, entre d’altres. Gairebé 7.000 metres quadrats que faran de la Torre Sevilla la insígnia del mercat premium d’oficina a Andalusia.

CaixaForum Sevilla

El nou complex de la Torre Sevilla culmina amb la construcció del CaixaForum Sevilla, el centre cultural de l’Obra Social ”la Caixa” a Andalusia que es destinarà a promoure iniciatives socials d’interès ciutadà. Aquest projecte suposa una inversió addicional de 20 milions d’euros per part de la Fundació Bancària ”la Caixa” i es preveu que obri les portes durant la primera meitat de 2017.

A més, CaixaBank adequarà una zona verda de 40.000 metres quadrats al voltant del riu, que formarà un gran parc fluvial i farà de pulmó per a la ciutat. Amb tot, la suma d’inversions de CaixaBank en el complex rondarà els 325 milions d’euros.

Accepto les condicions d'ús.