SOSTENIBILITAT

Una banca per a un futur sostenible

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Març, 2016


L’Amelia Clara tenia un somni: construir una empresa que anés més enllà del negoci i que contribuís a la construcció d’una societat més justa, solidària i respectuosa. Aquella idea es va fer realitat el 1991 i, des de llavors, la seva empresa FEMAREC ha aconseguit oferir ocupació a nombroses persones en risc d’exclusió social.

Més enllà de la il·lusió, la dedicació i l’esforç, l’Amelia va poder fer realitat el seu somni gràcies al finançament de CaixaBank, qui, a més, es va convertir en un dels seus clients.

Aquesta és només una de les moltes històries que formen part de l’essència de CaixaBank. Més enllà de fer la nostra activitat, dediquem part dels nostres esforços a crear una banca socialment responsable al servei de les persones.

RSC de CaixaBank

Sota el paraigua dels valors qualitat, confiança i compromís social, CaixaBank duu a terme els seus projectes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Part d’aquests resultats es poden consultar a l’Informe Integrat 2014 i, aviat, a l’informe de 2015.

El Manuel, el Sergio i el Marcos, la Marta, el Pedro, la Isabel i ara l’Amelia. Tots ells han estat els autèntics protagonistes d’aquesta sèrie de vídeos que hem publicat en les últimes setmanes per explicar algunes històries que hi ha darrere de CaixaBank.

Pots conèixer les activitats de RSC de CaixaBank a través del hashtag #SabíasqueRSC de Twitter.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari