INNOVACIÓ

Descobreix com funciona Apple Pay

Temps de Lectura: 5 minutos

Descobreix com funciona Apple Pay
Avatar

CaixaBank

18 Octubre, 2017


El dia ja ha arribat. Els clients de CaixaBank ja poden pagar amb Apple Pay, el servei de pagament per mòbil d’Apple que ens permet comprar amb tan sols apropar el dispositiu mòbil al TPV contactless de manera rápida, fàcil i segura.

Per fer-ho, tan sols és necessari disposar de l’última versió actualitzada dels dispositius iPhone (model iPhone SE, iPhone 6 o superiors) i Apple Watch (combinació amb iPhone 5 i versions posteriors).

Com puc afegir les meves targetes a Apple Pay?

CaixaBank llança Apple Pay

A través de Wallet d’Apple: a l’iPhone, pots afegir-hi les teves targetes directament des de l’aplicació Wallet, escanejant o teclejant les dades de la teva targeta. En el cas d’Apple Watch, accedeix a l’aplicació Watch, a la secció «Wallet i Apple Pay».

Com pagar amb Apple Pay?

El procediment de pagament és molt senzill: acosta el teu iPhone al terminal TPV contactless amb el dit al sensor Touch ID, sense necessitat d’haver de desbloquejar-lo. El pagament es farà de manera automàtica i un petit so t’indicarà que el pagament s’ha completat correctament.

En el cas d’Apple Watch: prem dues vegades el botó lateral i acosta’l al datàfon habilitat. També s’emetrà un petit so de confirmació en acabar l’operació.

Seguretat 100%

Apple Pay disposa de les mateixes garanties, i fins i tot més, que les targetes de pagament tradicionals. Quan es fa servir Apple Pay, les dades de la targeta no s’emmagatzemen ni al dispositiu mòbil ni als servidors d’Apple. En el seu lloc, s’assigna un número de targeta digital que queda encriptat i memoritzat a l’element segur del telèfon.

Així mateix, Apple Pay també està disponible per als clients imaginBank.

Si vols més informació, pots visitar la pàgina de preguntes freqüents de CaixaBank o la nota de premsa de CaixaBank o a la web d’Apple Pay.

Accepto les condicions d'ús.