INNOVACIÓ

CardBox, un gestor avançat per controlar les teves compres amb targeta

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Setembre, 2014


La compra de la setmana, la gasolina del cotxe o una camisa nova són despeses que acumulem durant el mes i que moltes vegades no comptabilitzem. Amb l’objectiu de millorar l’administració de les teves compres amb targeta, a ”la Caixa” llancem CardBox.

CardBox , controla les teves despeses amb targeta d'un cop d'ull

Fa una mica més d’un any et presentàvem ReciBox, un servei pioner que organitza automàticament els teus rebuts i disposa la informació de manera senzilla i totalment intuïtiva, cosa que permet, al seu torn, realitzar les principals accions amb els rebuts.

Ara CardBox agrupa en un únic espai, accessible des de Línia Oberta, el servei de banca on-line de ”la Caixa”, tots els pagaments realitzats amb targetes de l’entitat perquè puguis disposar d’un registre automàtic i complet de les teves compres.

Podràs veure de forma gràfica les teves compres amb targeta categoritzades automàticament, a més de poder-les personalitzar etiquetant els moviments com més et convingui per a la teva gestió, incloent també els reintegraments d’efectiu fets en caixers automàtics.

Un servei a la teva mida

Hem dissenyat CardBox tenint en compte les sol·licituds i comentaris dels clients mitjançant la seva participació en el disseny d’aquest innovador servei, com:

  • Comparatives de despesa per període temporal o per tipus de targeta;
  • Seguiment de la despesa realitzada en determinats comerços; i
  • Visió agrupada de les compres independentment de si han estat a dèbit, crèdit o amb targeta de prepagament.

Hem apostat pel disseny d’un servei totalment centrat en el client i per això hem comptat amb la col·laboració dels usuaris, que han participat en les diferents fases del projecte proposant les funcionalitats que consideren útils en la gestió diària de les seves despeses o, fins i tot, participant en tests d’usuaris en el disseny de CardBox.

Igual que ReciBox, CardBox és un servei gratuït i exclusiu per als clients del programa multiEstrella, així com els clients de Banca personal i Banca privada.

Accepto les condicions d'ús.