ECONOMIA

CaixaBank, una banca sòlida

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Gener, 2016


Fa trenta anys, a Granada, van decidir posar en marxa el projecte d’una cooperativa agrònoma. No tenien cap tipus de recurs, però sí molta il·lusió per tirar endavant el seu somni. Avui, la cooperativa Granada La Palma està present en 26 països i ha aconseguit exportar la major part de la seva producció agrícola a Europa gràcies a la seva elevada qualitat.

El 2007, en un moment de crisi en què aconseguir finançament era complicat, només una banca sòlida podia confiar en el seu projecte per donar-li l’empenta necessària per créixer i expandir-se. Pedro Ruiz, membre de la cooperativa, no va tenir dubtes a l’hora d’adreçar-se a la seva oficina de CaixaBank. “Si quan tens la necessitat d’atendre financerament la teva empresa, saps que hi ha una fortalesa darrere que t’atén, dorms tranquil.”

Per a milions de persones, com el Pedro, és fonamental saber que el seu banc seguirà aquí el dia de demà finançant els seus projectes i protegint els seus estalvis. La solvència i la solidesa són claus per poder garantir que seguirà proporcionant finançament el dia de demà. Per això, a CaixaBank, dupliquem el mínim de solvència exigit pel Banc Central Europeu.

La cooperativa Granada La Palma és només una de moltes empreses que han pogut créixer gràcies al finançament de CaixaBank. Només el 2014, l’entitat va prestar 60.788 milions d’euros a empreses i 1.466 milions d’euros a autònoms. Ja siguin projectes grans o petits, CaixaBank ofereix solucions a mida perquè es facin realitat, contribuint, al seu torn, a la creació de llocs de treball i a l’impuls de l’activitat econòmica.

RSC de CaixaBank: una banca sòlida

Un exemple de l’esforç de l’entitat per acostar-se a les necessitats reals dels seus clients és AgroBank, una línia de negoci especialitzada per atendre els professionals del sector agrari que es va crear tot just fa un any. A més, CaixaBank va signar un acord amb Cooperativas Agro-alimentarias de España per impulsar el finançament i la internacionalització del sector.

Si vols saber més sobre l’activitat de responsabilitat social corporativa (RSC) de CaixaBank, et convidem a llegir aquest post i consultar el hashtag #SabiesqueRSC de Twitter.

Accepto les condicions d'ús.